Emelt szintű kémia érettségi felkészítés

Jeli Zoltán

Zoli vagyok. Az ELTE-n  végeztem biológia-kémia tanárként. Fő célom, hogy a kémia egy eszköz legyen a céljaid eléréséhez és ezt az eszközt a lehető legügyesebben használd, arra hogy elérd az általad vágyott egyetemet. Szeretném az óráimat biológia tudásoddal szorosan összekapcsolni, hogy komplexen lásd az összefüggéseket és minél gyorsabban megértsd azokat.
Itt TE vagy a fontos, úgy tanuljuk a kémiát, ahogy NEKED a legjobb. Várlak az óráimon, adj egy esélyt, hogy bebizonyítsam a kémia lehet egyszerű(bb) is ha velem tanulod. 

Miben más, mint a többi kémia tanfolyam?

Medikusoknak

Nem titkolt célunk, hogy minél több leendő medikust segítsünk hozzá az orvosi egyetem felvételijéhez. Nem csak orvosi egyetemre készülőknek egy kerekasztal beszélgetést szervezük már végzett vagy épp jelenleg is orvostanhallgatókkal, gyógytornászokkal,  gyószserészekkel, pszichológusokkal, ahol bátran feltehetitek a kérdéseiteket, egyetemmel, tanulással, érettségivel, vagy igazából bármivel kapcsolatban. 

Minőségi oktatás

Tanítási programunkat úgy állítottuk össze, hogy figyelmet fordítsunk azokra a részekre amiket később kiemelt fontossággal fogsz tanulni az egyetemen. A tanfolyammal nem csak a sikeres érettségit, hanem az egyetemi tárgyakat is megalapozod nálunk.

Konzultációs lehetőség

Minden kémia kurzusra jelentkező diákunk számára egy ingyenes 60 perces konzultációt ajánlunk fel, ahol privátban teheted fel kérdéseidet, átbeszélheted egy tanárral azt az anyagrészt, amiben nem vagy biztos.

Szóbeli lehetőség

Az írásbelivel még nincs vége. A szóbeli vizsgád előtt egy próba szóbeli vizsgát kapsz ajándékba.

Bárhol, bármikor.

Az órákról felvétel készül, így bármikor vissza tudod nézni.

Szintfelmérő

Minden diákkal szint felmérőt íratunk, hogy számukra a legmegfelelőbb csoportba kerüljenek.

Összehangolt oktatás

Tanítási módszerünket úgy építjuk fel, hogy a biológia és a kémia teljes összehangban legyen egymással. Tanáraink folyamtosan egyeztetnek egymással, hogy az anyagok szinkronban legyenek és neked időt és pénzt spóroljunk ezzel. 

Kritikus gondolkodás

Talán az egyik legfontosabb, hogy megértsük az ok-okozati összefüggéseket. Tudjunk logikusan gondolkodni és ne csak a „bemagolt” anyagot felmondani. Tudjunk nehezebb egyenleteket megoldani, helyesen egyenletet rendezni és könnyen molekulákat felírni.

Folyamatos számonkérés

Minden órán ellenőrizzük az anyag elsajátításának eredményességét saját módszerünkkel, amihez Kahoot-ot és Mentimetert használunk. Próba érettségit írunk, illetve folyamtosan érettsegi szempontjából fontos gyakorló feladatokat adunk számodra. 

Visszajelzés

Anonim kérdőívekkel felmérjük a diákjaink elégedettségét. Változtatásokra nyitottan, erősítve a jól működő módszereken.

Lelkiismeretes tanár

A kémia nem egyszerű, talán az egyik legnagyobb „mumus” tárgy az érettségire készülőknek. Ne félj, mi itt leszünk és megmutatjuk az utat és a legnagyobb szakértelemmel segítünk, hogy többé ne szenvedés, hanem egy izgalmas kihívás legyen a kémia, amit közösen megugrunk az érettségi napján. 

Próbáld ki!

Nem kell most döntened. Gyere el! Próbáld ki!
Fizetned csak az első óra után kell, ha tetszett és szeretnél részt venni az óráinkon. 

Tanfolyamaink:

Nézd meg tanfolyam kínálatunkat!

GY.I.K.

Egy jól működő számítógépre és telefonra. Ezen kívül szükséged lehet egy füzetre és egy tollra.

Semmi. Mivel az órák visszanézhetőek, ezért amikor neked kényelmes, vissza tudod nézni.

Minden óra elején és végén biztosítok időt arra, hogy az előző órai és adott óra anyagából feltegyétek a kérdéseiteket. Egyszer a kurzus alatt lehetőség nyílik az oktatóval személyesen egy órát a saját nehézségeidről konzultálj.

Jelentkezés után kapni fogsz egy emailt, és átutalással tudod rendezni a kurzus árát. Lehetőséged lesz a részletfizetésre.

Minden óráról felvétel készül, úgyhogy bármikor vissza tudod nézni az anyagot. Következő órán pedig fel tudod tenni a kérdéseid.

Mindenkinek, aki biológiával szeretne foglalkozni, hiszen mindenki talál a számára megfelelő képzést. 11. osztályos diákokat is szívesen látok, illetve középszintű érettségire készülő diákokat is, akik szeretnék a lehető legjobban megírni a középszintű érettségit. Természetesen nekik középszintű próbaérettségit és számonkérést állítok össze.

Kérdésed van? Írj nekem!

Kapcsolat