Rólunk

Szabó Vivien

Vivi vagyok orvostanhallgató és a szerelemprojektem a biológia oktatása minél magasabb szinten. Biológia utáni szenvedélyem akkor kezdődött, amikor gimnáziumban egy fantasztikus tanárt kaptam.

Neked én szeretnék lenni az a tanár, akire évekkel később visszagondolva ugyanilyen szeretettel és hálával gondolsz, mert a közös munka gyümölcseként elérted a céljaidat.

Vukman Blanka 

Blanka vagyok orvostanhallgató, idéntől én is erősítem a Medikus Infó csapatát, mint biosztanár.

Személyes sikernek érzem, amikor sikerül egy diákot hozzá segíteni, ahhoz, hogy ő is átélhesse, azt a sikerérzést, amikor megjön az SMS és tudom, hogy kicsit én is részese lehetek újra és újra ennek. Remélem nemsokára, minél több emberrel találkozom SOTE-n 🙂 

Jeli Zoltán

Zoli vagyok. Az ELTE-n  végeztem biológia-kémia tanárként. Fő célom, hogy a kémia egy eszköz legyen a céljaid eléréséhez és ezt az eszközt a lehető legügyesebben használd, arra hogy elérd az általad vágyott egyetemet. Szeretném az óráimat biológia tudásoddal szorosan összekapcsolni, hogy komplexen lásd az összefüggéseket és minél gyorsabban megértsd azokat.
Itt TE vagy a fontos, úgy tanuljuk a kémiát, ahogy NEKED a legjobb. Várlak az óráimon, adj egy esélyt, hogy bebizonyítsam a kémia lehet egyszerű(bb) is ha velem tanulod. 

Referenciák:

Kérdésed van? Írj nekünk!

Kapcsolat